Antena Căutare

O poveste neștiută. Bancul care l-a făcut pe Nicolae Ceaușescu să leșine de râs: „Pur și simplu, se tăvăleau toți după ce au auzit gluma”

Dumitru Dragomir a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa și care s-a petrecut în perioada în care România era condusă de Nicolae Ceaușescu, cel care este și protagonistul istorisirii fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Dumitru Dragomir a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa și care s-a petrecut în perioada în care România era condusă de Nicolae Ceaușescu, cel care este și protagonistul istorisirii fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Am luat si masa cu Ceausescu. M-a pus sa-i spun un banc. Tremurau toti, le era frica. Toti imi faceau semne sa tac, dar la tupeul meu am spus", a povestit Dragomir pentru Gazeta Sporturilor.

Iată bancul:
"Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis 'Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!' Keneddy i-a spus 'John, arunca-te in ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!'. John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana. Hrusciov spune 'Aliosa, ia arunca-te tu in ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!' Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana. Toata lumea 'O, ce curaj, ce curaj!'. Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. 'Bai Mitica, ia arunca-te in ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!' La care ala zice 'Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!. Toata asistenta 'O, ce curaj, ce curaj!'".

Reacţia a fost surprinzătoare:
"Radeau de se tavaleau pe jos. Toata lumea zicea ca-ti face, ca-ti drege. Tot ce-au vanat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelite", a mai spus Dragomir.

Un bistriţean a renunţat la şofat în favoarea unei meserii pe care astăzi puţini o mai practică: A devenit coşar... Spectacol UIMITOR al naturii! O cascadă a fost „întoarsă pe dos”, în culorile curcubeului. Așa ceva nu ai mai văzut! – V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x